🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Entuzijastična Helen Doron učiteljica svakog dana nauči nešto novo

Sanja-Stojsavljevic_528X297

Moje ime je Sanja Stojsavljević i živim u Zagrebu, Hrvatska. Odmalena sam izložena engleskom jeziku. Moja baka je bila profesorica engleskog jezika i uvijek je pokušavala uključiti engleski u naš svakodnevni život. Tijekom godina učila sam ga u raznim školama stranog jezika. Ljubav prema engleskom, koju mi je moja baka pomogla razviti, ostala je uz mene do današnjeg dana.

Četiri godine radim za Helen Doron. Nakon što sam vidjela centar za učenje Helen Doron u svojem susjedstvu, odlučila sam se prijaviti za posao jer mi se činilo kao nešto što bih voljela raditi. Bila sam u pravu! Danas podučavam djecu od 3 do 12 godina.

Metodologija Helen Doron jako se razlikuje od drugih tečajeva engleskog jezika u Hrvatskoj. Zahvaljujući svojem radnom iskustvu prije podučavanja u školi Helen Doron vidim kako ova metoda djeci doista pomaže napredovati. Pomaže im izraziti se na mnoge načine, ne samo verbalno. Svaka grupa je drugačija, uvijek se dobro zabavljamo i učimo nešto novo. Oni uče od mene, a ja uvijek učim od njih. Pomažu mi postati bolja učiteljica. Slušam njihove potrebe i pratim način na koji reagiraju na metodu, što mi pomaže poboljšati svoje vještine podučavanja. Ja sam njihova učiteljica, ali na mnoge načine oni su moji učitelji.

.

Sanja1

Prijatelji i obitelj me često pitaju o poslu. Ponekad su skeptični u vezi s podučavanjem engleskog jako mladoj djeci i često imaju predrasude. Moj je odgovor na sve to isti: dođite i pogledajte jedan naš sat. Nakon što vidite što mi radimo i što djeca mogu raditi, više nećete imati nikakvih pitanja.

Ako ste netko tko razmišlja o karijeri učitelja u školi Helen Doron, znajte da ovaj posao donosi radost i ispunjenje. Nikada nećete imati dva posve jednaka dana na poslu i možete slobodno izraziti svoju kreativnost. Pjevanje, plesanje i smijeh važan su dio svakodnevnog posla i uvijek odlazite kući s velikim osmjehom na licu!

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima