🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Višejezična obitelj iz Crne Gore osjeća se kao kod kuće s Helen Doron

Inženjerka Adriana Micu i njezin suprug, biolog, žive i rade u međunarodnom okruženju, stoga je ključno imati visoku razinu poznavanja engleskog. Adriana nam je ispričala zašto je odlučila upisati svoju četverogodišnju kći Mayu u školu Helen Doron i zašto je to bio najbolji odabir za njih.

„Volimo školu Helen Doron jer ondje imaju inovativni pristup prilagođen svakom pojedinačnom djetetu. Broj učenika u svakom razredu je ograničen, tako da im se učitelji mogu u potpunosti posvetiti. Sviđa nam se metodologija i pristup posebno obučenih učitelja zato što spaja ozbiljno učenje sa zabavom, tako da djeca mogu napredovati, a da uopće ne primijete da uče. Najvažnije je da je Maya sretna, da voli svoju učiteljicu, a uvijek kod kuće priča koliko je draga i što su sve novo naučili. Također joj se sviđaju njezini kolege. Mislim da je to jako dobro okruženje za pravilan razvoj djeteta.

Maya je zapravo izložena četirima različitim jezicima jer smo obitelj miješanog porijekla. Jako se dobro nosi s prijelazima s jednog jezika na drugi. Jako joj je ugodno i nema problema kad to radi. Kod kuće pričamo na engleskom, tako da je prvenstveno izložena tom jeziku. Pokušavam pričati s njom na rumunjskom, moj partner priča s njom na albanskom, a dadilja priča s njom na crnogorskom. Dobro je što je u školi naučila disciplinu, kako poštivati kolege i učiteljicu. Naučila je mnoge nove pjesme, a pohađanje škole Helen Doron bio je odličan odabir za nju.

Uvijek je jako sretna kad je vrijeme da ide na engleski. Za mene je to jako dobar pokazatelj kvalitete pružene usluge i brige za svako pojedinačno dijete u školi Helen Doron.

Prijateljičina prijateljica rekla mi je za metodologiju Helen Doron. Nisam znala da škole Helen Doron postoje diljem svijeta, osim podružnice u Crnoj Gori. Zadovoljna sam onim što sam pronašla. Atmosfera je prijateljska i to je ono što se računa. Ne smijete sprječavati djecu da uče jer postavljanje strogih pravila na djeluje na djecu ove dobi. Helen Doron je dobra kombinacija discipline, zabave i, naravno, učenja. To je zapravo ono što sam tražila i drago mi je što sam to pronašla!“

 

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima