🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Young Heroes sportska događanja za djecu!

Helen Doron Hrvatska u organizira sportska događanja za djecu u sklopu Young Heroes kampanju za djecu kroz koju promičemo vrijednosti Helen Doron škole poput brige za okoliš i sva živa bića, empatije i tolerancije, poštivanja kulturne raznolikosti i one na kojoj je ove godine naglasak: promicanje zdravog života kod djece. Vježbanje na otvorenom, skakanje u vrećama, tombola, kutak za roditelje, interaktivna predstava za djecu, zabavne igre i još puuuno toga čeka sve sudionike našeg Helen Doron sportskog događanja!

Događanja će biti održana u sljedećim gradovima:

  • Dubrovnik

Young Heroes sportsko događanje u Dubrovniku sastojat će se od 8 stanica s aktivnostima na kojima će se djeca izmjenjivati, a Sportsku školicu vodit će jedan od Helen Doron roditelja.

  • Zadar

Helen Doron škola u Zadru u sklopu Young Heroes kampanje organizirat će veliku dječju utrku u tri termina. Događanje će se odvijati od 9:30 do 12:30 uz malo neobavezno druženje i izvlačenje tombole!

  • Koprivnica i Bjelovar

Naše Helen Doron škole Koprivnica i Bjelovar s Young Heroes sportskim aktivnostima kreću ujutro (10h) u park-šumi Borik u Bjelovaru.
Planirane su tri utrke (u kojima će djeca biti raspoređena po dobi), a prije utrke imat će vježbe istezanja i slično s trenericom! Njihove teacherice pripremit će razne edukativne radionice na otvorenom za sve zainteresirane, a događanje će zaokružiti podjelom medalja!

  • Karlovac

U Karlovcu će se Young Heroes sportsko događanje sastojati od utrke za djecu (po kategorijama) ,tombolu za sve sudionike, edukativni kutak (sa zanimljivim pokusima) i stanice s raznim zabavnim igrama za roditelje i djecu!

  • Osijek

Helen Doron škola u Osijeku organizira piknik na Kopici u sklopu Young Heroes kampanje! Učenici i njihove obitelji moći će sudjelovati u jednoj ili svim aktivnosti:

-odbojka na pijesku;
-rolanje;
-vožnja biciklom

Ili igrama poput školice, skakanja u vrećama i štafete!

  • Šibenik

Helen Doron Champions sportsko događanje odvijat će se na tvrđavi Barone u Šibeniku. Vrijeme održavanja će biti 27.04. 2024. od 10.30-12.30. Aktivnosti će biti sportskog i edukativnog karaktera, poput štafete, utrke, sportska natjecanja po dobi djece i sl.

  • Zagreb

Sve Helen Doron škole s područja grada Zagreba i okolice sudjelovat će na velikoj Helen Doron utrci za djecu koja će se održati 20.travnja na Savskom nasipu (kod Boćarskog doma). Program će voditi poznati trener Edin Mehmedović, a uz utrku i vježbanje na otvorenom, interaktivnu predstavu i tombolu, organizirat ćemo i savjetovanje za roditelje u suradnji s pedijatrima dječje poliklinike Salvea!

Sudjelujte u događanjima u svom gradu i potaknite svoje mališane na aktivno i zdravo odrastanje.

 

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima