🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Zabava na plaži uz Helen Doron igre

Ljeto nam je napokon pokucalo na vrata, a kupanje u bazenu ili moru, sunčanje i igranje na plaži neke su od omiljenih ljetnih aktivnosti svih članova obitelji. Budući da tijekom ljeta polaznici ne pohađaju Helen Doron školu, pripremili smo par ljetnih igrica za plažu kako bismo djeci dane na moru učinili još zabavnijima te kako bi kroz igru nastavili koristiti engleski jezik.

1,2,3 Count with Me
Ako se nalazite na plaži sa svojom bebom ili toddlerom jedna od jednostavnijih i zabavnih igrica je brojanje. Uzimate kamenčiće koji vam se sviđaju te ih brojite s vašim djetetom na glas na engleskom jeziku.

Shapes in the Sand
Ako se nalazite na pješčanoj plaži, probajte pronaći grančicu ili štap te uz pomoć pjesmica Sharing Shapes ili The World Is Made of Shapes sa svojim djetetom crtajte geometrijske oblike u pijesku.

Pjesmice možete pronaći na poveznicama:
Sharing Shapes: https://www.youtube.com/watch?v=71QkbudbN4Y
The World Is Made of Shapes: https://www.youtube.com/watch?v=wrgrZaxc7gw

I Spy with My Little Eye…
Još jedna zabavna igrica za plažu za malo stariju djecu je I Spy with My Little Eye. Zadatak u ovoj igrici je pronaći neki predmet određene boje, a dijete treba pogoditi o čemu se radi ili obrnuto.

Concentration Game
Kada se na plaži nalazi više starije djece, mogu se zabaviti na način da sjednu u krug, a odrasla osoba im zada određenu temu (ili ju sami odrede – npr. životinje). Lopta ide u krug te svaki puta kada netko uhvati loptu mora navesti riječ na engleskom jeziku vezanu uz tu kategoriju. Riječi se ne smiju ponavljati, a ako se netko ne može sjetiti riječi ispada iz kruga te se igra sve dok ne ostane jedna osoba koja odnosi pobjedu!

Vjerujte nam na riječ, višesatna zabava za vas i vaše dijete je zagarantirana😉! Nadamo se da će vam ovi prijedlozi biti korisni kada sa svojom djecom odete na ljetovanje.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima