🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Zašto je biti Helen Doron učitelj poželjan posao?

Što sve nudimo i koje su prednosti rada u Helen Doron školi?

Osim ljubavi prema onome što radimo, kvalitetni radni uvjeti neizbježno su glavni kriterij pri odabiru posla. Od ugodne radne atmosfere, zdrave okoline, dobrih odnosa s kolegama, pravednog šefa do mogućnosti napredovanja i penjanja po hijerarhijskoj ljestvici, sve su to stavke na koje obratimo pozornost pri javljanju na oglas za posao. U Helen Doron školi mislimo i na više od toga. Izrazito nam je važno zadovoljstvo zaposlenika kao i stalno uvođenje noviteta te neprekidan rad na razvoju radnih mjesta.

Da biste postali Helen Doron učitelj, preduvjet je polaganje posebne edukacije za učitelje (Teacher Training Course) na kojoj polaznici uče o teoriji i primjeni Helen Doron metode. Također, certifikat dobiven po završetku edukacije, međunarodno je priznat u svim Helen Doron školama u više od 30 zemalja svijeta (Italija, Njemačka, Portugal, Tajland…) što znači da uspješnim završetkom iste možete raditi u više od 30 zemalja svijeta. Ok, nadamo se da sada imamo vašu potpunu pažnju za nastavak čitanja ovog članka. 😀

Koje su prednosti rada u Helen Doron školi?

Osim edukacije kojim ćete ishoditi međunarodno priznati Helen Doron English certifikat, znanje koje se stječe radom po Helen Doron metodi, uistinu je neprocjenjivo. Svakog dana svjedočimo značajnom napretku u učenju jezika mnoge djece, od najmanjih do srednjoškolaca i tinejdžera. Osim toga, dobroćudnost, toplina, iskrenost i duhovitost, u ovolikoj je mjeri moguće dobiti samo na ovakvom poslu – na kojem ste svakodnevno okruženi djecom.

Helen Doron učenje temelji se na dokazanoj metodi za podučavanje engleskog jezika kao stranog jezika (ESL) čiji su rezultati i učinkovitost zaista nevjerojatni. Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti svoje male polaznike kako tečno izgovaraju rečenice i razumiju što ih učitelj na engleskom jeziku pita. Kako bi se postigli takvi vrhunski rezultati, naši učitelji koriste visokokvalitetne i tehnološki najnaprednije materijale za podučavanje koji su na tržištu dostupni.

Helen Doron učitelji, redovito pohađaju godišnje seminare i treninge za daljnju edukaciju. Izrazito nam je važna konstanta u educiranju zaposlenika kao i njihova želja za proaktivnim usvajanjem novih znanja. Volimo kada naši učitelji iz dana u dan uče i napreduju! Prije svega, velik značaj pridajemo radu u pozitivnom, poticajnom i kreativnom okruženju. Jedino na taj način možemo biti sigurni da su u poslovnom odnosu sve strane zadovoljne. U Helen Doron školi dajemo priliku za izgradnju osobnog rasta, razvoja i karijere te priliku da učitelji unesu pozitivne promjene u život svojih učenika.

Što očekujemo?

Kod naših zaposlenika nam je važno da su otvoreni, veseli, energični, komunikativni, kreativni te prije svega uživaju u radu s malom djecom (i onom nešto većom). Također je preduvjet i nužnost za rad, izvrsno vladanje engleskim jezikom. S obzirom da veliku pažnju stavljamo na ugodnu atmosferu i dobre međuljudske odnose, važno je da svaki učitelj ima izraženu sposobnost za timski rad i želju za stjecanjem novih vještina.

Ako ispunjavate uvjete i upravo ste dobili veliku želju za rad u našem Helen Doron timu, a pritom ste profesor/ica engleskog jezika i književnosti, apsolvent/ica anglistike ili predškolskog odgoja s pojačanim engleskim ili izvorni govornik engleskog jezika uvijek nam možete poslati otvorenu zamolbu. Tko zna, možda baš vi postanete Helen Doron učitelj kojeg će naši mali polaznici obožavati. Sretno!

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima