🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Zašto Vaše dijete treba polagati Cambridge ispit?

Engleski jezik je naprosto svuda oko nas

S engleskim jezikom danas se susrećemo gotovo na svakom koraku. Potreban nam je ako se aktivno koristimo digitalnom tehnologijom, njime se sporazumijeva čitav poslovni svijet, a nalazimo ga u apsolutno svim poljima ljudskog djelovanja. Od putovanja, filmova, glazbe, youtube-a i generalno interneta, do svakog poslovnog usavršavanja i učenja.

Mnogi stručnjaci tvrde da engleski jezik treba savladati u ranoj fazi života, jer je učenje stranog jezika znatno teže u kasnijem razdoblju života i rada. Upravo zbog toga, Helen Doron škola, svojim polaznicima pruža mogućnost učenja engleskog jezika od najranije dobi – već od trećeg mjeseca života. Tečajevi koje Helen Doron škola provodi, osim za najmlađe, prilagođeni su i nešto starijoj djeci, te tinejdžerima.

Pomoću Helen Doron metode učinkovito, brzo i lako do znanja engleskog jezika

U Helen Doron školi za učenje engleskog jezika koristi se već dobro poznata Helen Doron metoda. Najvažnija karakteristika ove metode je stvaranje okruženja u kojemu se isključivo i potpuno govori engleskim jezikom. Na taj način djeca ga konstantno slušaju i upijaju, što postepeno dovodi do izvrsnog razumijevanja i tečnog govora engleskog jezika.

Osim toga bitna značajka ove metode je ta da se učenje stranog jezika odvija kroz igru i brojne zabavne aktivnosti. Na taj način polaznici Helen Doron tečajeva, prilikom učenja engleskog jezika ne proživljavaju stres i pritisak. Naprotiv, engleski jezik uče s puno smijeha, šale i zabave u pozitivnom okruženju, u kojemu nikada ne dobiju negativnu povratnu informaciju.

S obzirom na navedene prednosti ove metode, dosadašnja su iskustva pokazala kako djeca koja uče po Helen Doron metodi, postižu odlične rezultate, prvenstveno na zadovoljstvo svojih roditelja, ali i učitelja koji provode edukaciju.

Helen Doron Teen English program engleskog za tinejdžere

Poseban program učenja engleskog u školi Helen Doron nazvan je Helen Doron Teen English. Namijenjen je tinejdžerima u dobi od 11 do 19 godina. Tijekom pohađanja ovog tečaja polaznike se također motivira da tijekom nastave pričaju isključivo na engleskom jeziku.

Osim toga, učenje se provodi u vrlo opuštenoj atmosferi, u kojoj se tinejdžeri osjećaju dobrodošlo, opušteno i zadovoljno. Naime, mnogi dosadašnji rezultati su potvrdili kako je usvajanje znanja puno bolje, ukoliko se nastava odvija u opuštenom, kreativnom i poticajnom okruženju.

Upravo zbog toga, posebna pozornost prilikom planiranja i provedbe nastavnih aktivnosti, posvećena je uređenju prostora u kojima se odvija nastava Helen Doron škole.

Pažljivim odabirom boja, izborom namještaja i pojedinih ukrasnih predmeta, Helen Doron škola prilagođena je tinejdžerima, kako bi se oni tijekom svog boravka u školi osjećali što ugodnije i bolje. U takvim uvjetima djeca pokazuju znatno veću motivaciju i koncentraciju za usvajanjem znanja.

Na taj način puno bolje razvijaju potrebne komunikacijske vještine, te uspješno, brzo i lako uče engleski jezik. Na kraju svakog tečaja, polaznici imaju i mogućnost polaganja međunarodno poznatog i vrlo cijenjenog Cambridge certifikata.

Poslije Helen Doron Teen tečaja polaznici s lakoćom polažu Cambridge certifikate

Cambridge ispiti najprestižniji su certifikati kojima se potvrđuje određena razina znanja engleskog jezika. Priznati su na više od 20 000 sveučilišta, te predstavljaju respektabilan dokaz znanja engleskog u brojnim međunarodnim i domaćim kompanijama, te državnim ustanovama.

Ovaj sustav vrednovanja znanja engleskog pokrenut je prije više od 100 godina u Velikoj Britaniji, a danas je poznat i uvažen diljem svijeta.

Cambridge certifikati usklađeni su sa zajedničkim Europskim referentnim okvirom učenja engleskog jezika, a po uzoru na Cambridge testiranja rađeni su i Helen Doron Teen English programi.

Upravo zbog toga polaznici Helen Doron Teen English tečajeva, po završetku programa, potpuno su spremni za polaganje standardiziranih Cambridge testiranja.

Dosadašnja je praksa Helen Doron Teen English programa, kroz generacije svojih polaznika potvrdila, kako kandidati s lakoćom polažu Cambridge testove. Dapače, mnogi od njih redovito ostvaruju zavidne rezultate.

Zabavne aktivnosti Helen Doron Teen program čine zanimljivim i uspješnim

Osim za pripremu polaganja spomenutog Cambridge certifikata, polaznici Helen Doron Teen English tečajeva, uspješno se pripremaju i za polaganje ispita državne mature.

Posebnost Helen Doron Teen English programa je u tome, što je polaznicima škole učenje engleskog jezika jako zanimljivo, a samim time i učinkovito. Naime, učenici koji prolaze Helen Doron Teen English program, nemaju osjećaj da se radi o klasičnoj nastavi, nego na opušten i zabavan način komuniciraju na engleskom jeziku i na taj ga način uspješno usvajaju.

Tijekom pohađanja ovog programa tinejdžeri igraju različite edukativne igre, sudjeluju u zabavnim kvizovima i vode zanimljive diskusije. Teme o kojima razgovaraju prilagođene su specifičnim interesima i načinu razmišljanja određene dobne skupine.

Dakle, u Helen Doron Teen English školi, engleski jezik uči se u opuštenoj atmosferi, bez stresa, kroz brojne zabavne aktivnosti i s puno razgovora. Tijekom nastave polaznicima se organiziraju čitateljski klubovi, predavanja i slične radionice.

Važno je naglasiti kako učenje engleskog jezika putem Helen Doron Teen English tečajeva obuhvaća učenje svih jezičnih vještina, koje su potrebne za odlično vladanje engleskim. To se prvenstveno odnosi na slušanje izvornog engleskog jezika, ali i pisanje eseja, čitanje tekstova, te usvajanje gramatike i bogatog rječnika. Osnovni je zadatak uspješno komunicirati engleskim jezikom.

Pomoću Helen Doron Teen English programa tinejdžeri lako polažu državnu maturu i upisuju fakultete

Već smo ranije naglasili kako su dosadašnja iskustva potvrdila da polaznici Helen Doron Teen English programa, po završetku ovog tečaja s lakoćom polažu Cambridge ispite, kao i ispite državne mature.

Drugim riječima engleski jezik ne predstavlja im nikakav problem za završetak srednjoškolskog školovanja i upis na neke od hrvatskih ili međunarodnih fakulteta.

Stoga, ukoliko želite svom djetetu omogućiti uspješno polaganje Cambridge certifikata, kao i polaganje engleskog jezika na ispitu državne mature, javite u Helen Doron Teen English školu, gdje možete dobiti sve potrebne informacije.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima