🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Engleski za tinejdžere u novom Helen Doron Teen Centru

Helen Doron metoda usvajanja i podučavanja engleskog jezika u Hrvatskoj prisutna je još od 2009. godine. Od tada smo imali privilegiju gledati kako naši najmlađi polaznici odrastaju uz naše tečajeve. Kako bismo svojim vjernim polaznicima omogućili još bolje iskustvo odlučili smo napraviti novo najdraže mjesto za mlade u prvom Helen Doron Teen Centru u Hrvatskoj.

 

Engleski za tinejdžere - Helen Doron Teen

Naši tečajevi kojima podučavamo engleski za tinejdžere posebno su osmišljeni za učenike između 11 i 19 godina. Njihova posebnost je što je učenje engleskog jezika zanimljivo, a time i učinkovito. Naime, prilagođeni su specifičnim interesima, načinu razmišljanja i usvajanja znanja ove dobne skupine. 

S tinejdžerima rade naši posebno obučeni učitelji u malim grupama od 8 polaznika. Helen Doron engleski za tinejdžere ima četiri razine učenja koje se drže zajedničkog europskog referentnog okvira i podučavaju djecu od A2 do B2 razine znanja. Svaka razina usredotočena je na teme relevantne za današnje mlade. Stoga je učenje engleskog jezika za njih privlačno i zabavno te samim time puno uspješnije. 

Helen Doron Teen Centar – novo najdraže mjesto za mlade 

Na adresi Ilica 103, otvorili smo novi centar posebno uređen za polaznike naših Teen tečajeva. U odabiru boja, namještaja te sitnih dekorativnih detalja na umu smo imali interese i želje mladih. U skladu s tim oformili smo centar u kojem se polaznici mogu osjećati opušteno i dobrodošlo.

 

Novi centar za polaznike Helen Doron Teen tečajeva

Također smo u obzir uzeli njihove školske rasporede te organizirali mogućnost dvosmjenske nastave. Na taj način svima možemo ponuditi savršeno rješenje za njihove potrebe i rasporede.

Engleski za tinejdžere, ali i puno više od toga

Učenje engleskog jezika putem Helen Doron Teen tečajeva obuhvaća vještine koje su mladima bitne kao što su usvajanje gramatike i vokabulara, pisanje eseja, čitanje te slušanje izvornog engleskog jezika. 

Polaznike se motivira da pričaju isključivo na engleskom kako bi razvili potrebne komunikacijske vještine i uspješno savladali engleski jezik. Na kraju svakog tečaja, polaznici imaju mogućnost polaganja međunarodno priznatog Cambridge testiranja. 

Engleski za tinejdžere u Helen Doron Teen centru

Učenje engleskog jezika kroz zabavu

Na Teen nastavi, učitelj gramatiku, čitanje i pisanje ukorporira u zabavne igre i aktivnosti, kako bi djeci bilo što zanimljivije te kako bi gradivo što lakše usvojili. 

Teme tečajeva su tematike koja su djeci bliske, kao što su poznati i zvijezde, sport, zarađivanje novca, spašavanje planeta, turistička putovanja i detektivske priče. Pritom uče i važne životne lekcije kao što je preuzimanje odgovornosti za vlastite postupke i odgovorno ponašanje u društvu.

Na svim Teen English tečajevima polaznici uče tehnike čitanja s razumijevanjem, vokabular i gramatiku te kako osloboditi svoje umove, razmišljati i razvijati se na engleskom jeziku. Na ovaj način djecu pripremamo ne samo za Cambridge testiranja nego i za polaganje ispita državne mature. 

Povrh toga, tijekom godine planiramo održavanje izvannastavnih aktivnosti kao što su književni i debatni klubovi, natjecanja u slovkanju, profesionalne orijentacije i obilježavanje blagdana na poseban način.

Besplatno testiranje

Za sva daljnja pitanja i upis, prijavite se na besplatno testiranje putem e-maila ilica@helendoron.com ili nas kontaktirajte na broj 095 377 9307.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima