🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron poklon bon

Tražite originalan poklon za posebne prigode? Odlično!

Razveselite dragog mališana Helen Doron poklon bonom i povedite ga na jezičnu avanturu u jednoj od 45 škola* u Hrvatskoj! Na najzabavnijem tečaju engleskog jezika učimo kroz igru, ples, glazbu i razne interaktivne nastavne materijale.

*Poklon bon možete kupiti i iskoristiti u svim Helen Doron školama u Hrvatskoj.

Koje vrste poklon bona možete kupiti?

Vrstu poklon bona kao i dizajn prilagodite svojim željama i prigodi za koju želite darivati!

Poklon bon Vrsta Dizajn Cijena
jedan mjesec pohađanja tečaja + ruksak s materijalima božićni, uskršnji, rođendanski, osnovni cijena mjesečnog tečaja: 52-70 € + cijena materijala 70-80 € (ovisno o dobi djeteta)
ruksak s materijalima božićni, uskršnji, rođendanski, osnovni cijena materijala: 70-80 € (ovisno o dobi djeteta)
godišnji tečaj engleskog jezika + ruksak s materijalima božićni, uskršnji, rođendanski, osnovni cijena godišnjeg tečaja: 520-700 € + cijena materijala: 70-80 € (ovisno o dobi djeteta); – 10% popusta
jedan mjesec pohađanja tečaja božićni, uskršnji, rođendanski, osnovni cijena mjesečnog tečaja: 52-70 € (ovisno o dobi djeteta)

Zašto Helen Doron poklon bon?

U našoj školi uvijek naglašavamo da je Helen Doron puno više od učenja engleskog jezika. U središtu naše metode su djeca i svaki tečaj u potpunosti je prilagođen dobi i interesu djeteta – od onih najmanjih koji još nisu proslavili ni prvi rođendan, do onih koji su rasli zajedno s nama, a sada već pohađaju srednju školu. Ono što je zajedničko svim tečajevima je da se na nastavi u prvom redu zabavljamo, kreativno razvijamo i učimo životne vrijednosti, među ostalim: poštivanje kulturne raznolikosti, empatija i tolerancija, briga za sva živa bića, međusobno osnaživanje i čuvanje okoliša!

➡️Za kupnju poklon bona i sva dodatna pitanja javite nam se na:

marketing@helendoron.hr

 

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima